Vacature regiocontactpersoon Noord-Brabant

logo hersenletsel
27 maart, 2021
Noord-Brabant

Langzaam maar zeker gaat het nieuwe regiobestuur Noord-Brabant aan de slag. Noord-Brabant is een vrij grote provincie en voor het regiobestuur is het ondoenlijk om de hele provincie aan te sturen en direct contact te onderhouden met alle vrijwilligers van alle activiteiten. Noord-Brabant heeft 4 regio’s: West-Brabant, Midden-Brabant, Noordoost-Brabant en Zuidoost-Brabant. Het regiobestuur wil graag in iedere regio een regiocontactpersoon aanstellen.

De regiocontactpersoon vervult een cruciale rol in een regio: is de schakel tussen het regiobestuur en de vrijwilligers en het 1e aanspreekpunt voor de vrijwilligers in zijn/haar regio.

In de bijlage lees je wat de rol is van de regiocontactpersoon en in het organogram zie je de positie van de regiocontactpersoon binnen de regio Noord-Brabant.

Heb je interesse in deze functie of wil je eerst meer informatie neem dan geheel vrijblijvend contact op met de regio-ondersteuner Lies Bonsang door een mailtje te sturen naar noordbrabant@hersenletsel.nl of bellen kan ook naar 06-15091924. Of misschien weet je wel iemand waarvan je denkt deze rol past wel bij ……… Je mag de oproep delen en verspreiden in je eigen netwerk. Graag zelfs.


Bijlage: Profiel regiocontactpersoon.04-03-2021.pdf