Vrijwilligers bedankt!

Vrijwilligers bedankt!
7 december, 2023
Landelijk

Dag van de Vrijwilliger

Donderdag 7 december is het de nationale Dag van de Vrijwilliger. Bij patiëntenvereniging Hersenletsel.nl hebben we een mooie groep vrijwilligers – ook wel bekend als onze NAH Ambassadeurs – die zich het hele jaar door actief inzetten voor onze prachtige vereniging. Alhoewel we onze vrijwilligers altijd dankbaar zijn en ze dit ook zeker laten weten, is dit een goede gelegenheid om ze nog even extra in de spotlight te zetten.

Wat doen de NAH Ambassadeurs voor Hersenletsel.nl?

We zijn ontzettend trots op onze groep vrijwilligers. Sinds 2019 leidt Hersenletsel.nl NAH Ambassadeurs op, zodat zij zo goed mogelijk kunnen helpen binnen de patiëntenvereniging. Elke ambassadeur heeft op een manier te maken met niet-aangeboren hersenletsel. Zo zijn mensen die zelf niet-aangeboren hersenletsel hebben en naasten van iemand met NAH vrijwilliger. Door de interne opleiding die we aanbieden, kunnen de ervaringsdeskundigen hun kennis nog beter inzetten voor lotgenoten. Onze vrijwilligers geven voorlichtingen, ondersteunen (digitaal) lotgenotencontact, werken mee aan projecten en wetenschappelijke onderzoeken en participeren op verschillende platforms en forums.

‘Ik zet me zo ontzettend graag in voor patiëntenvereniging Hersenletsel.nl. Ik doe dat echt met overgave en met hart en ziel. Ik draag de vereniging graag uit bij lotgenoten en hun naasten. Na mijn hersenletsel zocht ik naar meer betekenis in mijn leven. Dat vond ik door als vrijwilliger actief te worden voor de patiëntenvereniging’ – Roland, bestuurslid en ambassadeur regio Limburg.

Bedankt voor jullie inzet

Zonder onze vrijwilligers zouden we veel minder voor onze leden kunnen betekenen. We zijn ze daarom ontzettend dankbaar voor hun actieve rollen. Iedere NAH Ambassadeur en zijn of haar kwaliteiten hebben we ontzettend nodig. Bij dezen zetten we onze vrijwilligers dan ook graag in het zonnetje:

Vrijwilligers, bedankt voor jullie inzet, enthousiasme en toewijding. We hopen nog veel mooie herinneringen met jullie te mogen maken!