waardevolle aanvulling op bestaande voorlichting voor patiënten met een hersentumor en hun naasten

logo hersenletsel
8 februari, 2023
Hersentumor contactgroep

Een waardevolle aanvulling op bestaande voorlichting voor patiënten met een hersentumor en hun naasten is de podcast Venijn in mijn brein. Lees meer in dit artikel.

In de podcastserie ‘Venijn in mijn brein’ gaat patiënt Marvin Vos in gesprek met zorgverleners en lotgenoten over hersentumoren. Wat zijn de symptomen, wat komt er allemaal op je af als je de diagnose krijgt? Hoe ga je als oncoloog om met steeds weer slecht nieuws te moeten vertellen?  Hoe gaat een ‘wakkere operatie’ in zijn werk? In de podcasts komen praktische informatie en persoonlijke verhalen van lotgenoten en zorgverleners samen.

  • Aflevering 1: ‘Mijn tumor’ gaat Marvin in gesprek met neuro-oncoloog Tatjana Seute over de diagnose hersentumor.
  • Aflevering 2: ‘De confrontatie’ gaat Marvin in gesprek met lotgenoot Ellen Nicasie-Borgmeijer en verpleegkundig specialist Leonie van Leeuwen over leven met een hersentumor.
  • Aflevering 3: ‘De wakkere operatie’ gaat Marvin in gesprek met neurochirurg Pierre Robe en neuropsycholoog Carla Ruis over de wakkere operatie.

De Podcast is te beluisteren via Spotify en Applepodcasts

Deze podcast van hersentumor patiënt Marvin Vos is een waardevolle aanvulling op bestaande voorlichting voor patiënten met een hersentumor en hun naasten.