Webinar voor Jongeren met NAH met Eric Scherder

Webinar voor Jongeren met NAH met Eric Scherder
12 januari, 2022
Zeeland

Voor jongeren met niet aangeboren hersenletsel (NAH) is het vaak erg lastig om in contact te komen met andere jongeren met NAH. Ze voelen zich alleen en onbegrepen. Naast het onbegrip lopen ze vaak ook vast in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld problemen met school, werk of relaties. Daarom is er nu bij de patiëntenvereniging een speciale groep voor jongeren: Jong Hersenletsel.nl. De drie bestuursleden van de werkgroep zijn zelf jongeren met NAH: Emma Susan van den Berg, Fara Verhagen en Chantal de Jong (zie foto).

Jong Hersenletsel.nl organiseert op woensdag 9 februari 2022 voor jongeren met NAH (18-35 jaar) het webinar ‘Een plek in de samenleving met NAH’

Hierin gaan ze in gesprek met jongeren en Prof. Erik Scherder. Om ervaringen en ideeën te wisselen omtrent het onderwerp Deelnemen aan de samenleving met NAH (d.m.v. betaald of onbetaald werk). Denk aan het belang van participatie en de zoektocht naar het vinden en creëren van een geschikte werkplek. Aan het eind van het Webinar zal er ook een Q&A plaatsvinden.

De avond begint om 19:00 en duurt tot 20:30. Inclusief een pauze. Graag van te voren aanmelden via deze link.

Deelname is GRATIS, ook als je (nog) geen lid bent van patiëntenvereniging Hersenletsel.nl. Van te voren aanmelden is verplicht. 

Vragen? Mail naar jongeren@hersenletsel.nl