Dé vereniging voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten

Word lid
Home » Actueel » Nieuws » Het nieuwe bestuur regio Zeeland stelt zich voor !

Het nieuwe bestuur regio Zeeland stelt zich voor !

We beginnen bij ons nieuwe bestuurslid Carla,

Ik ben Carla Boone en sinds 01-01-2021 de nieuwe vicevoorzitter van Hersenletsel.nl regio Zeeland. Samen met Patricia van de Leur en Lies Bonsang vormen wij het nieuwe bestuur in Zeeland. In de bijlage vertel ik in het kort wie ik ben en waarom ik bestuurslid ben geworden.

Samen met Patricia ,

Ik ben Patricia Nieuwenhuis - van de Leur en ben in september 2020 gestart met de ambassadeurstraining van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl om NAH-ambassadeur te worden in de regio Zeeland.

Per 1 januari 2021 heeft de regio Zeeland weer een nieuw bestuur en ik maak hier deel van uit als bestuurslid coördinator ambassadeurs en vrijwilligers. In de bijlage leest  u meer over mij en waarom ik me in wil zetten voor de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl en voor de NAH-getroffenen in Zeeland.

En als laatste Sytske,

De nieuwe webmaster!

Ik ben Sytske Provoost en ben in september 2020 gestart met de ambassadeurstraining van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl om NAH-ambassadeur te worden in de regio Zeeland.

Per 1 januari 2021 ben ik de nieuwe webmaster voor de regio Zeeland. Als webmaster verzorg ik de copy op de website van de regio Zeeland. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via de link op www.hersenletsel.nl en u kunt hier zelf bepalen van welke regio’s u de nieuwsbrief wilt ontvangen. In de bijlage leest u in het kort wie ik ben.

Extra document: