Hersentumor Lotgenotencontactgroep

7 september 2024
| Flevoland
Hersentumor Lotgenotencontactgroep

Lotgenotencontact en informatievoorziening.

Vier keer per jaar organiseren we een landelijke bijeenkomst in het midden van het land. Het ochtendprogramma bestaat altijd uit een informatieve sessie die door een professional wordt ingevuld. Denk aan onderwerpen als medische ontwikkelingen in diagnostiek en behandeling, gedrags- en karakterveranderingen, revalidatiemogelijkheden, werkhervatting enz. Na de gezamenlijke lunch delen de deelnemers in kleine groepjes hun ervaringen.


In Dorpshuis de Twee Marken in Maarn (https://www.detweemarken.nl/route/) heten we u vanaf 10:30 uur welkom met een kop koffie of thee. Om 11:00 uur is er een lezing van een professioneel deskundige over de behandeling van mensen met een hersentumor of andere onderwerpen die relevant zijn voor lotgenoten met een hersentumor en hun naasten b.v. Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), Seksualiteit en intimiteit. Lotgenoten en betrokkenen die fysiek niet aanwezig kunnen zijn, kunnen de presentatie on line bijwonen via een livestream in onze besloten Facebook groep: hersentumor contactgroep

Na een gezamenlijke lunch is er gelegenheid om na te praten in de gespreksgroepen. De gesprekken in een sfeer van herkenning en erkenning worden altijd heel erg gewaardeerd. We hebben aparte groepen voor lotgenoten met een hersentumor en naasten, omdat zij ieder geconfronteerd worden met hun eigen dilemma’s.

We sluiten af met een drankje.

Het is altijd mogelijk om alleen het ochtend- of middag gedeelte bij te wonen.

Het programma
10:30 – 11:00 Ontvangst met koffie/thee
11:00 – 11:05 Opening in de zaal
11:05 – 12:30 Presentatie door professioneel deskundige
12:30 – 13:30 Gezamenlijke lunch
13:30 – 16:00 Gespreksgroep(en) voor:

1. Getroffenen
2. Direct betrokkenen
3. Gemengde groep (getroffenen en direct betrokkenen, bij voldoende belangstelling)

16:00 – 16.30 Frisdrank en sluiting.

Aanmelden kan via: hersentumor-contactgroep@hersenletsel.nl

Zodra naam van spreker(s) en onderwerp bekend zijn, zullen we deze pagina aanpassen

hersentumor contactgroep