NAH-Trefpunt Eindhoven

logo hersenletsel

Iedere eerste maandag van de maand van 10.00 – 12.00 uur een NAH-inloopochtend voor mensen die getroffen zijn door NAH en voor hun naasten en/of belangstellenden.

Tijdens de bijeenkomst kunt u lotgenoten ontmoeten die ook hersenletsel hebben en weten waar u het over heeft. Om te kunnen praten over je overwinningen, frustratie, verdriet en je machteloosheid. Wat normaal is voor een ander is een grote prestatie of frustratie als je NAH hebt. Door een lotgenoot wordt dit gezien, erkent en herkent. Wat kom je tegen in het dagelijks leven? Wat maakt het anders dan voorheen en hoe ga je hier mee om? Door dit te delen, kunnen er ook tips uitgewisseld worden en kan je van elkaar leren.

contactpersoon: Angelique Bax.
Wij willen  bij onze groepen max. 10 bezoekers toelaten, zodat het voor een ieder te behappen is, daarom is aanmelding verplicht. Voor vragen, meer informatie én om u aan te melden, kunt u de onderstaande aanmeldknoop gebruiken.

Voor leden van Hersenletsel.nl is de bijeenkomst gratis, we vragen aan niet leden een eigen bijdrage van € 2,00 als een kleine tegemoetkoming voor de koffie/thee.

Tijdstip:
10.00 – 12.00 uur

Locatie:
Sportvereniging SV Unitas ’59
Anconalaan 3
Eindhoven

 

Aanmelden