Sliedrecht – NAH Mantelzorgcafé.

| Zuid-Holland
Sliedrecht – NAH Mantelzorgcafé.

Het NAH Mantelzorgcafé in Sliedrecht, is op elke tweede woensdagavond van de maand een ontmoetingsplek voor mensen die de zorg hebben voor iemand met Niet Aangeboren Hersenletsel, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden.

Woensdagavond 8 maart is Marion den Boer te gast.

Als de man van Marion den Boer in januari 2014 een herseninfarct krijgt tijdens zijn werkzaamheden op een duwboot, staat hun hele leven in één keer op z’n kop. Marion schreef een boek over de impact hiervan op haar als mantelzorger, op hun destijds 16-jarige zoon, hoe ze heeft gestreden en hun leven weer inhoud heeft kunnen geven. Op deze avond deelt ze haar ervaringen om lotgenoten aan te moedigen, te steunen, hoop te geven, met schuldgevoelens te leren dealen en een houvast te zijn om na het vallen weer op te staan.

De bijeenkomsten bieden niet alleen (praktische) informatie over NAH, maar ook gezelligheid en sociaal contact. Er is altijd voldoende gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen. Ook zijn er informatiemateriaal en boeken gratis te lenen.

De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en vindt plaats in Seniorenhuys de Schalm, Kerkbuurt 137 in Sliedrecht.

Entree is gratis en u hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Er wordt een kleine bijdrage voor consumpties gevraagd.

Voor meer informatie kunt u bellen met het Mantelzorgpunt van het Bonkelaarhuis op telefoonnummer (0184) 420539 of mailen naar mantelzorg@welzijnswerksliedrecht.nl.

Kijk voor meer informatie http://www.bonkelaarhuis.n/activiteiten.

Poster maart NAH

Aanmelden