Thema-avond voor mantelzorgers NAH in Groningen

| Groningen & Drenthe
logo hersenletsel

In samenwerking met onze patiëntenvereniging organiseert Humanitas een thema- avond voor mantelzorger in de stad Groningen en omstreken. Wim Stadman, al 43 jaar mantelzorger voor zijn vrouw met NAH en voormalig bestuurslid van patiëntenvereniging Hersenletsel.nl, is ervaringsdeskundige. Tijdens deze thema-avond zal hij zijn kennis over en ervaring met NAH delen. Er zullen nog een aantal ervaringsdeskundigen van Hersenletsel.nl ondersteunend aanwezig zijn.

Aan de hand van een duidelijke PowerPoint Presentatie met korte video’s, vertelt Wim wat er komt kijken bij het zorgen voor iemand met NAH. Ook zal hij antwoord te geven op vragen als: hoe ga je om met iemand met NAH? Waar vind je de juiste hulp, waar kun je terecht met vragen? En belangrijk maar soms zo moeilijk: hoe bewaak je je eigen gezondheid en balans? Ook is er ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Datum: woensdag 29 november
Tijd: 19.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Waar: Humanitasgebouw, AKerkhof ZZ 22
Voor wie: mantelzorgers van iemand met NAH
Aanmelden: uiterlijk 21 november via MIP 050-312 60 00 of mip.groningen@humanitas.nl

  • Ben je slecht ter been of rolstoelafhankelijk? Geef het door bij aanmelding.
  • Wil je graag komen, maar kun je degene voor wie je zorgt niet alleen laten? Geef het door, dan kijken we of een vrijwilliger bij je aan huis kan komen.

In de toekomst zullen we samen met Humanitas Groningen ook een 2-maandelijkse contactgroep organiseren voor naasten van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel in de stad Groningen en omstreken. We hopen begin 2024 te kunnen starten. Zodra hier meer over bekend is, zullen we de informatie hier op de website plaatsen.