Collecteweek Hersenstichting 2024

Ongeveer 650.000 mensen ervaren beperkingen als gevolg van een hersenaandoening. Dat is ruim 3,5 % van de Nederlandse bevolking. Onderzoek en innovaties zijn nodig om hier verandering in te brengen. Als patiëntenvereniging vinden wij het daarnaast belangrijk om op te komen voor de belangen van mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten. Dit doen wij door hen met elkaar te verbinden door middel van lotgenotencontact en het delen van informatie en ervaringen. Ook werken wij samen met belangrijke stakeholders in het veld. Zo kunnen we de informatievoorziening en kwaliteit van leven voor onze doelgroep te verbeteren.

Collecteweek Hersenstichting 2024

Tijdens de collecteweek van de Hersenstichting 2024, van 29 januari t/m 3 februari, proberen wij daarom zoveel mogelijk geld op te halen. Om zo samen een verschil te maken.

Met het opgehaalde geld kan er onderzoek worden gedaan en kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen of vertragen. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat mensen met een hersenaandoening zoals niet-aangeboren hersenletsel een betere kwaliteit van leven krijgen. Ook kunnen we zorgen voor goede informatievoorziening en preventie campagnes.

Help je mee?

Door jouw donatie draag je bij aan het onderzoek naar behandelingen en de ontwikkeling van innovaties door de Hersenstichting. Daarnaast steun je met je donatie onze Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl bij het uitvoeren van ons belangrijke werk voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten. Dit komt omdat het bedrag dat tijdens de collecteweek van de Hersenstichting wordt opgehaald via onze digitale collectebus 50/50 zal worden verdeeld tussen de Hersenstichting en onze Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl.

Doneren kan via de QR code hieronder of via deze link naar onze digitale collectebus.

 

Heel erg bedankt voor jouw bijdrage.