Ambassadeurs verzorgen gastcolleges voor studenten van de HAN!

Ambassadeurs verzorgen gastcolleges voor studenten van de HAN!
22 juni, 2021
Landelijk

In de maand juni geven ambassadeurs uit Noord-Brabant en Gelderland 3 gastcolleges aan 2e jaars studenten ergotherapie van de HAN in Nijmegen.

Het eerste college werd verzorgd door Angelique Bax en Emma Susan van den Berg. Daarna waren Wendy Langen-Kocken en Willem Beckers aan de beurt (foto). De reeks zal worden afgesloten met een presentatie van Heleen de Roos en Lies Bonsang. De eerste twee gastcolleges werden heel enthoousiast ontvangen. Het derde gastcollege vindt volgende week plaats. De HAN is heel blij met de inbreng van onze ambassadeurs. We gaan de samenwerking met de HAN daarom uitbreiden met thema’s over Jongeren met NAH en Mantelzorgers van mensen met NAH.

Onze Zeeuwse ambassadeurs Anette de Meij, Patricia Nieuwenhuis en Chantal Steinmeier verzorgden 19 juni de 1e NAH-inloopochtend in Zeeland. Die vond plaats in Biggekerke (gem. Veere) op Kookboerderij Krommenhoeke. Daarmee is in Zeeland een belangrijke volgende stap gezet. We zijn nu echt weer actief  en zichtbaar in die regio. In september volgen inloopochtenden in Terneuzen en Goes.

Van 25 juni tot 9 juli studeren drie nieuwe ambasadeursgroepen af: in Eindhoven, Breda en Kapelle (Zeeland). 

Wat is het geweldig dat wij dankzij onze ambassadeurs in het hele land steeds beter zichtbaar worden. Kanjers zijn het, allemaal!

Ook ambassadeur worden of een ambassadeur uitnodigen? Kijk hier voor meer informatie.