Bijeenkomst (2) voor mantelzorgers van NAH-getroffenen in Uden

Bijeenkomst (2) voor mantelzorgers van NAH-getroffenen in Uden
1 oktober, 2021
Noord-Brabant

Op donderdag 21 oktober a.s. zal de tweede bijeenkomst zijn voor mantelzorgers van NAH-getroffenen in Uden (Vorstenbosch)

De bijeenkomst is voor partners, kinderen en ouders die zorgen voor een dierbare die getroffen is door Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH).
Zorg je voor iemand die in het verleden hersenletsel heeft opgelopen? De oorzaak maakt niet uit: een ongeval, herseninfarct- of bloeding, hersenvliesontsteking, hersentumor etc. Kom eens langs en ontdek of deze bijeenkomst iets voor jou is.

Je vindt bij ons begrip, (h)erkenning, een luisterend oor en gelijkgestemden die in dezelfde situatie zitten. De gastvrouwen zijn zelf mantelzorgers en weten uit eigen ervaring waar je het over hebt. We gaan in een vertrouwde, rustige sfeer samen in gesprek. Wil jij je verhaal weleens vertellen? Waar loop jij in het dagelijks leven tegenaan? Wat vind jij moeilijk nu je zo veel hebt ingeleverd? Waar heb jij behoefte aan? Iedereen kan een gespreksthema aankaarten. Heb je concrete vragen of ideeën? Breng ze ter plekke in of stuur even een e-mail naar NAHmantelzorgUden@gmail.com o.v.v. uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

De contactpersoon is Brigitte Steenbakkers, NAH-ambassadeur van de regio Noord-Brabant. Zij leidt de bijeenkomst en coördineert de gespreksthema’s. Aanmelden kunt u HIER doen via de aanmeldknop.
Hier leest u onze introductie over Brigitte

LOCATIE: Zorgboerderij Van Der Wijst, Derptweg 12 in VORSTENBOSCH
TIJDSTIP: Van 10.00 tot 12.00 uur

Aanmelden is verplicht. Er is plaats voor maximaal 10 personen. VOL = VOL!

De koffie staat klaar met wat lekkers. Voor leden van Hersenletsel.nl is de toegang gratis.
Niet leden betalen € 2,50 eigen bijdrage p.p. per bijeenkomst.

 

Onderstaand vind een link naar de flyer (PDF)

 


Bijlage: Flyer Mantelzorgbijeenkomst Uden 21-10-2021.pdf