Bijeenkomst hersentumor contactgroep over ambulante begeleiding bij NAH problemen

logo hersenletsel
4 mei, 2024
Hersentumor contactgroep

We kunnen als hersentumor contactgroep weer terugkijken op een mooie bijeenkomst. Met informatievoorziening over ambulante begeleiding bij Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) problemen. De ochtend presentatie van Anoek blijft nog een week beschikbaar in onze besloten Facebook groep hersentumor contactgroep (https://www.facebook.com/groups/122560687764831)

Anoek geeft in haar presentatie ook aan dat je bij Professionals in NAH zelf als lotgenoot met een hersentumor en/of naasten aan kunt kloppen wanneer je een vraag hebt over eventuele begeleiding bij Niet Aangeboren Hersenletsel problemen. Zij kunnen je dan ook eventueel helpen in het bewandelen van alle wegen om in jouw persoonlijke behoefte te voorzien. Of kunnen je voor de regio’s waar ze niet vertegenwoordigd zijn doorverwijzen naar anderen. Vandaar dat ik ook hun internet pagina wil noemen: https://www.nah.nl/

Na de lunch waren er gespreksgroepen. Het is altijd weer fijn om onder elkaar kennis en ervaringen te kunnen delen. De eerstvolgende bijeenkomst van de hersentumor contactgroep is de BBQ 15 juni in Schijf.

Barbecue 15 Juni 2024 in Schijf (Noord Brabant) voor lotgenotencontact voor mensen met een hersentumor en hun naasten

7 september is de eerstvolgende bijeenkomst in Maarn. Marjolein Geurts van het Erasmus Medisch Centrum zal dit keer de presentatie geven met als titel:
Medicijn ontwikkeling bij gliomen – moet dat niet anders?

Lotgenotencontact en informatievoorziening voor mensen met een hersentumor en hun naasten 7 september 2024 in Maarn