Bijeenkomsten voor jongeren met NAH

Bijeenkomsten voor jongeren met NAH
1 december, 2020
Noord-Brabant

De landelijke werkgroep ‘Jongeren met NAH’ en Hersenletsel.nl regio Noord-Brabant hebben het voornemen om in januari/februari/maart informatiebijeenkomsten te organiseren voor jongeren met NAH wonende in de provincie Noord-Brabant. Het gaat om jongeren in de leeftijdscategorie tot en met 30/35 jaar.

 

De bijeenkomsten worden in 2 of 3 plaatsen georganiseerd, verspreid over Noord-Brabant. De bedoeling van de bijeenkomst is om kennis te maken met de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl en met het bestuur van de landelijke werkgroep ‘Jongeren met NAH’. Daarnaast willen wij graag van de jongeren zelf vernemen waar zij behoefte aan hebben, wat zij missen, aan welke begeleiding zij behoefte hebben, over welke onderwerpen ze meer over willen weten en wat ze graag aan vrijetijdsbesteding willen doen.

 

Het bestuur van de landelijke werkgroep en Hersenletsel.nl regio Noord-Brabant willen graag een en ander gaan organiseren voor de jongeren met NAH, maar daar hebben wij wel de jongeren bij nodig.

 

Aanmelden kan bij Lies Bonsang, regio-ondersteuner, door een mailtje je sturen naar regioondersteuner@kpnmail.nl o.v.v. je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres, zodat we je kunnen uitnodigen voor de bijeenkomst in de regio waar je woonachtig bent.

 

Wil je meer informatie over wat de landelijke werkgroep ‘Jongeren met NAH’ voor je kan betekenen stuur dan een mailtje jongeren@hersenletsel.nl t.a.v. Emma Susan van den Berg, voorzitter van de werkgroep.