Word collectant voor de Hersenstichting en help Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl daarmee!

Word collectant voor de Hersenstichting en help Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl daarmee!
13 januari, 2023
Landelijk

De collecteweek van de Hersenstichting staat weer gepland! Maandag 30 januari tot en met zaterdag 4 februari 2023 is het weer zover en daarom zijn we op zoek naar mensen die in deze week een paar uurtjes willen meedoen als collectant in de huis-aan-huis collecte.

Als je je aanmeldt als collectant via het landelijk bureau van onze vereniging wordt de opbrengst uit jouw collectebus 50/50 verdeeld tussen de Hersenstichting en Hersenletsel.nl. Hoe mooi is dat?

Al 43 mensen doen op deze manier als collectant mee. We hopen daar dit jaar minstens 100 collectanten van te maken! Help jij mee?

Stuur dan voor maandagochtend 30 januari 09.00 uur  een e-mail naar info@hersenletsel.nl met als onderwerp ‘Ik word collectant’ en vermeld daarin je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Ben je al collectant voor de Hersenstichting, maar wil je graag jouw opbrengst verdelen tussen de twee organisaties? Dat kan! Mail naar info@hersenletsel.nl en vermeld als onderwerp ‘ik ben al collectant’ en vermeld daarin je naam en adres.

Wij zorgen dan dat je als collectant van Hersenletsel.nl op de collectanten lijst van de Hersenstichting wordt geplaatst. De lokale/regionale organisator van de collecte neemt contact met je op om af te spreken in welke straten je gaat collecteren en om ervoor te zorgen dat je de collectebus en de overige materialen op tijd in huis hebt.

Met het geld dat jij en onze andere collectanten ophalen, financieren wij allerlei activiteiten om mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten te ondersteunen, zoals lotgenotencontacten, voorlichtingsbijeenkomsten en webinars. Ook leiden wij mensen met NAH op tot ambassadeurs; een prachtige manier om hun ervaring met NAH op een positieve manier in te zetten om lotgenoten te helpen. De Hersenstichting financiert wetenschappelijk onderzoek, zodat er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen of vertragen. Of hersenaandoeningen zelfs voorkomen kunnen worden.

Online collecteren Hersenstichting en Hersenletsel.nl

Liever niet huis-aan-huis collecteren? Een online collectebus aanmaken kan ook! Maak jouw online collectebus hier aan en stuur daarna een e-mail naar info@hersenletsel.nl om ons te laten weten dat je ook voor Hersenletsel.nl collecteert. Wij geven dat dan door aan de Hersenstichting, die vervolgens zorg draagt voor een eerlijke verdeling van de opbrengst.

Mogen wij op jou rekenen?