De nieuwe editie van het Hersenletsel Magazine is uit

De nieuwe editie van het Hersenletsel Magazine is uit
8 juli, 2024
Landelijk

De tweede editie van het Hersenletsel Magazine van 2024 viel vorige week bij onze leden op de mat of in de digitale brievenbus. Heb jij het magazine al gelezen? We werken met ontzettend veel plezier aan elke editie en hopen dat de reacties van onze lezers net zo positief zijn.

In deze editie van het Hersenletsel Magazine lees je onder andere meer over spasticiteit als gevolg van niet-aangeboren hersenletsel. Dit is namelijk een gevolg waar je mee te maken kunt krijgen als NAH-patiënt. Revalidatiearts Remco Timmers geeft tips over hoe je hiermee kunt omgaan. Ook staat er weer een leuke strip in deze HM van Manon de Koning, lees je een ervaringsverhaal over een NAH Trainingshuis en ontdek je het laatste verenigingsnieuws.

En uiteraard staan we ook stil bij het jubileum van onze patiëntenvereniging. We bestaan dit jaar tien jaar en zijn hier enorm trots op. Met een enthousiaste blik kijken we naar de toekomst van onze vereniging.

Ben je geen lid maar wil je toch graag het HM lezen?
Bestel het tijdschrift dan in onze webshop, wij sturen het magazine zo snel mogelijk naar je op.

Ook kun je lid worden voor € 32,50 per jaar, zodat je 4 keer per jaar het nieuwe Hersenletsel Magazine automatisch ontvangt. Daarnaast ontvang je als lid ook korting op artikelen in onze webshop en bij deelname aan gezellige activiteiten.