Eindhovense ambassadeurs feestelijk gecertificeerd!

Eindhovense ambassadeurs feestelijk gecertificeerd!
29 juni, 2021
Landelijk

Vrijdag 25 juni vond de feestelijke certificeringsbijeenkomst van de Eindhovense ambassadeurs plaats. Er was taart (voor de jarige ambassadeur Bram Thomassen), er waren bloemen en er waren toespraakjes. De nieuwe ambassadeurs ontvingen hun certificaat uit handen van directeur Monique Lindhout. Van trainer Lies Bonsang ontvingen zij allemaal een mooi boeket bloemen. 

Wegens persoonlijke omstandigheden kon ambassadeur Frits helaas niet aanwezig zijn, maar er werd veel aan hem gedacht en ook voor hem waren er bloemen. De meeste nieuwe ambassadeurs zijn al actief voor Hersenletsel.nl, maar zij worden graag uitgenodigd om hun verhaal te vertellen, mee te werken aan een project of op een andere manier het patiëntenperspectief in te brengen. Eén van hen, of één van onze andere ambassadeurs uitnodigen? Dat kan hier.  

Op de foto van links naar rechts: beleidsmedewerker Michiel, ambassadeurs Bram en Diane, trainer Lies Bonsang, ambassadeurs Brigitte, Monique, Angelique, Wendy, Willem en Dick en directeur Monique Lindhout.