Enquête: Miles Smartwatch voor mensen met NAH

Enquête: Miles Smartwatch voor mensen met NAH
4 januari, 2022
Zuid-Holland

Hersenletsel Zuid-Holland is benaderd door een aantal studenten van de studie Technische Bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool te Delft om te helpen bij hun onderzoek naar de Miles smartwatch.

“Wij zijn vier studenten van de studie Technische Bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool te Delft.

Momenteel zijn wij voor onze studie bezig met een onderzoek voor de Miles smartwatch (http://watchmiles.nl/). Dit is een horloge dat allereerst ontwikkeld is voor mensen in GGZ instellingen om zo meer bewegingsvrijheid te creëren. Omdat wellicht veel meer mensen baat kunnen hebben bij een dergelijke smartwatch zijn wij nu aan het kijken of er ook behoefte aan is bij mensen met een niet aangeboren hersenaandoening. Echter zullen hier wel aanpassingen voor nodig zijn, om de mogelijkheden in kaart te brengen hebben we uw hulp nodig. Door het invullen van deze anonieme enquête kunt u ons helpen om inzichtelijk te krijgen hoe we de Miles smartwatch zo goed mogelijk kunnen instellen naar uw behoeftes.”

De enquête heeft 24 vragen en het invullen hiervan zal ongeveer tussen de 5 à 10 minuten in beslag nemen. http://forms.gle/39DKGEK3a1sRxgnp9

 

Alvast bedankt voor het invullen!

Met vriendelijke groet,

Tom Alma

Frederique Kesteloo

Niels Oppelaar

Meike Veldhuis