Feedback op nieuw te ontwikkelen brochure gevraagd!

Feedback op nieuw te ontwikkelen brochure gevraagd!
27 september, 2021
Landelijk

Hersenletsel en re-integreren naar werk is een behoorlijke uitdaging die goede informatievoorziening en begeleiding vraagt. Dat schiet in de praktijk vaak tekort. Daarom werken we aan een brochure om mensen met hersenletsel vroegtijdig te informeren over de bijzonderheden die met re-integratie bij hersenletsel aan de orde kunnen zijn.

De conceptbrochure (zie het extra document bij dit bericht) is gereed om te toetsen onder de doelgroep, naasten en professionals.

Heb jij de afgelopen drie jaar hersenletsel opgelopen en werk(te) je in loondienst? Re-integreren naar werk is dan vaak een grote uitdaging. Heb je hier ervaring mee? Dan zijn we heel blij als je feedback wilt geven op deze conceptbrochure over hersenletsel en re-integratie. Op het voorblad van de conceptbrochure staat een link naar de bijbehorende vragenlijst. Invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten en kan tot en met 31-10-21. Ook feedback van naasten en professionals is zeer welkom.

Met jouw hulp kunnen we een brochure maken die mensen met hersenletsel écht verder helpt in hun re-integratie.

De brochure wordt ontwikkeld door samenwerkende partijen in het hersenletseldomein: Hersenstichting, Patiëntenvereniging Hersenletsel, Breinlijn, werkenmethersenletsel, Casemanagement Hersenletsel en wegwijzer-hersenletsel. Zij werken samen in het project Op-Weg-Wijzer, onderdeel van het programma Volwaardig Leven van het Ministerie van VWS. Zie voor meer informatie: www.op-weg-wijzer.nl.

 

Foto door Danielle MacInnes op Unsplash


Bijlage: Conceptbrochure Hersenletsel re-integratie.pdf