Geslaagde vrijwilligersdag Regio Noord 2024

Geslaagde vrijwilligersdag Regio Noord 2024
11 maart, 2024
Groningen & Drenthe

Voor de vrijwilligers van Regio Noord was er op de vrijwilligersdag van 13 februari jl. een mooi gevarieerd programma. Het bestuur bood de vrijwilligers een dag aan met samen koffiedrinken, het uitwisselen van informatie, het delen van ervaringen en de mogelijkheid om van elkaar te leren. Er was tevens een heerlijk lunchbuffet met aansluitend een leerzame lezing met als thema een waardevol leven na verlies als gevolg van hersenletsel.  

Het bestuur heeft een 20-tal vrijwilligers een fijne dag bezorgd, welke met enthousiasme is ontvangen. Het samenzijn zorgt voor meer verbondenheid en er ontstonden mooie ideeën. Iedereen is weer op de hoogte van het reilen en zeilen binnen onze regio en de landelijke vereniging.  

Aan het einde van de dag kreeg elke vrijwilliger nog hun presentje aangeboden door het landelijk bestuur en een voorjaarsbloemetje vanuit het Regiobestuur. Het bloemetje staat in het teken van groei, iets waar we onze regio ook voor zien staan. Het komende jaar hopen we als regio met al onze vrijwilligers verder te mogen groeien en bloeien. Het was een zeer geslaagde dag en hulde voor onze vrijwilligers! Zonder onze vrijwilligers zouden we geen patiëntenvereniging hebben. 

Lijkt het je ook leuk om vrijwilliger te worden? Neem dan contact op met het Regiobestuur om te kijken wat de mogelijkheden zijn.