GEZOCHT: mensen met ambitie om ambassadeur te worden

logo hersenletsel
30 augustus, 2021
Gelderland

De patiëntenvereniging Hersenletsel.nl heeft besloten om in november te starten met een ambassadeurstraining in of in de omgeving van Deventer. Deze ambassadeurstraining is bedoeld voor inwoners van Gelderland en Overijssel die getroffen zijn door Niet-aangeboren Hersenletsel en hun mantelzorgers.

Voor vragen, informatie en of om u aan te melden kunt u een mailtje sturen naar overijssel@hersenletsel.nl t.a.v. Lies Bonsang regio-ondersteuner Hersenletsel. Voor vragen en informatie over de training zal Lies Bonsang, de regio-ondersteuner, contact met u opnemen.

Na uw aanmelding voor de training neemt Myrthe Tijhuis, de trainer, via de mail contact met u op voor het maken van een afspraak voor het intakegesprek. Het intakegesprek, van ongeveer 45 minuten, vind fysiek op een nog nader te bepalen locatie plaats. Dag en tijdstip wordt in overleg met u afgesproken.

De ambassadeurstraining wordt gegeven in de periode november 2021 tot en met juni 2022 met 1 voorlichtingsbijeenkomst (13.00 uur – 15.30 uur), 1x per maand een trainingsdag (van 10.00 uur – 15.00 uur) en de training wordt afgesloten met een evaluatie- en certificeringsbijeenkomst (13.00 uur – 15.30 uur). De gecertificeerde trainers zijn Myrthe Tijhuis en Lies Bonsang.

De thema’s welke tijdens de bijeenkomst aan de orde komen zijn:

  • Kennismaking met dé patiëntenvereniging Hersenletsel.nl en met mede cursisten;
  • Kennis over de gevolgen en de impact van NAH in het dagelijks leven;
  • Levend verlies bij NAH;
  • Communicatiemodel NLP;
  • (H)erken je doelgroep;
  • Waar ligt jouw kracht;
  • Netwerken wat is dat en hoe doe je dat?
  • Oefenen voor publiek.

Tijdens de ambassadeurstraining leer je om je eigen ervaringsverhaal op papier te zetten en te presenteren. De mogelijkheid bestaat dat je tijdens de training wordt ingezet als ambassadeur bij informatiemarkten, symposia, gastlessen en voorlichtingsbijeenkomsten.

IMeer informatie over en de voorwaarden om aan de ambassadeurstraining deel te nemen leest u in de bijlage.

Voor uitgebreide informatie over het ambassadeursproject van Hersenletsel.nl ga naar de landelijke website van Hersenletsel.nl https://www.hersenletsel.nl/dossiers/ambassadeurs

 


Bijlage: Oproep ambassadeurstraining.30-08-2021.pdf