GEZOCHT: NAH-ambassadeurs!

GEZOCHT: NAH-ambassadeurs!
20 januari, 2022
Landelijk

 

HEB JIJ NIET AANGEBOREN HERSENLETSEL (NAH) OF BEN JE NAASTE VAN IEMAND MET NAH EN WIL JE GRAAG VANUIT JOUW EIGEN ERVARING MEEHELPEN OM MEER BEKENDHEID EN BEGRIP VOOR NAH TE CRËEREN?

Dan is de ambassadeurstraining van Hersenletsel.nl wellicht iets voor jou!

Onze regio Oost start in maart 2022 met een nieuwe ambassadeurstraining in Schaarsbergen/Arnhem. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar en je kunt je nog aanmelden voor deze training. Ook geinteresseerden uit andere regio’s waarvoor de reisafstand geen probleem is kunnen zich aanmelden. De voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats op 24 februari 2022. De cursus start op 31 maart 2022.

Hersenletsel.nl heeft inmiddels ruim 100 ambassadeurs opgeleid en zij worden regelmatig ingezet om voorlichting te geven over de patientenvereniging Hersenletsel.nl, wie we zijn en wat we doen, maar ook over de gevolgen en de impact van NAH in het dagelijks leven en het presenteren van het eigen ervaringsverhaal. Met onze ambassadeurs willen wij meer aandacht vragen en bekendheid geven over NAH.

Meer informatie over deze ambassadeurstraining en hoe je je daarvoor kunt aanmelden vind je in het extra document bij dit bericht. 


Bijlage: Oost Profiel NAH Ambassadeurs 2022 Arnhem.19-01-2022[87].pdf