Helpt u ons al ? Aanmelden via Hersenletsel.nl kan dit weekend nog!

Helpt u ons al ? Aanmelden via Hersenletsel.nl kan dit weekend nog!
21 januari, 2022
Zuid-Holland

 

Word collectant voor de Hersenstichting en help Hersenletsel.nl!

 

Van 31 januari tot en met 5 februari 2022 is de collecteweek van de Hersenstichting. We zijn op zoek naar mensen die willen meedoen als collectant in de huis-aan-huis collecte. 

Help jij mee? Stuur dan uiterlijk vóór 09.00uur maandagochtend 24 januari een e-mail naar info@hersenletsel.nl met als onderwerp ‘Ik word collectant’ en vermeld daarin je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Ben je al collectant voor de Hersenstichting, maar wil je graag jouw opbrengst verdelen tussen de twee organisaties? Dat kan! Mail naar info@hersenletsel.nl en vermeld als onderwerp ‘ik ben al collectant’ met daarin je naam en adres. 

Als je je aanmeldt als collectant via het landelijk bureau van onze vereniging wordt de opbrengst uit jouw collectebus 50/50 verdeeld tussen de Hersenstichting en Hersenletsel.nl. Hoe mooi is dat?

In de week van 24 januari neemt de lokale/regionale organisator van de collecte contact met je op om af te spreken in welke straten je gaat collecteren en ervoor te zorgen dat je de collectebus en de overige materialen op tijd in huis hebt.  Liever niet huis-aan-huis collecteren? Een online collectebus aanmaken kan ook! Maak jouw online collectebus hier aan en stuur daarna een e-mail naar info@hersenletsel.nl om ons te laten weten dat je ook voor Hersenletsel.nl collecteert. Wij geven dat dan door aan de Hersenstichting, die ervoor zorgt dat de opbrengst wordt verdeeld.

 

Link naar het artikel op de landelijke website: https://www.hersenletsel.nl/actueel/nieuws/word-collectant-voor-de-hersenstichting-en-help-patiëntenvereniging-hersenletselnl