Herstel na een herseninfarct.

Herstel na een herseninfarct.
12 oktober, 2022
Noord-Holland

Informatieavond voor patiënten en hun naasten

Hoe leef je verder met de gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)? Het lijkt soms aan de buitenkant alsof er niets is veranderd, maar vaak heeft hersenletsel een grotere invloed op je functioneren dan in eerste instantie gedacht. Hoe ga je daarmee om? Waar moet je rekening mee houden en vooral, waar moet je hulp zoeken?

Op 2 november aanstaande, organiseert Omring samen met het Dijklander Ziekenhuis vanuit de CVA keten een informatieavond over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) na een beroerte.

Deze avond is bedoeld voor patiënten en belangstellenden die interesse hebben in de mogelijkheden om beter om te gaan met de gevolgen van hersenletsel. Waar kun je terecht in onze regio voor hulp en waar bestaat die uit? De revalidatiearts vertelt over de behandeling/revalidatie van de cognitieve gevolgen. Tevens komt een ervaringsdeskundige aan het woord. Tot slot is Angela van der Marck aanwezig van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl.

 

De informatieavond vindt plaats op 2 november in het personeelsrestaurant van het Dijklander Ziekenhuis Hoorn. Inloop vanaf 19:00. Het programma start om 19:30 uur.                                   Aanmelden graag  via    j.c.zwagerman-bloemendaal@dijklander.nl of via tel. 0229-257827