Het nieuwe bestuurslid Rob Klijn regio Zeeland stelt zich voor !

logo hersenletsel
27 mei, 2021
Zeeland

Ik ben Rob Klijn en ik ben in maart 2021 benaderd voor de functie van penningmeester bij de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl in de regio Zeeland.

 

Ik woon sinds vorig jaar juni in Vlissingen en om het weekend heb ik mijn drie dochters bij me.

 

Mijn enige eigen ervaring met hersenletsel is dat ik een dochter heb met een verstandelijke beperking. Dit is waarschijnlijk ontstaan doordat ze behoorlijk veel vruchtwater had ingeslikt en daardoor ook een zuurstoftekort had. Maar op het moment dat ik benaderd werd en er een gesprek had plaatsgevonden was het voor mij meteen een duidelijke zaak dat ik dit wilde doen.

 

Ben zelf al ruim 28 jaar werkzaam in de financiële branche en dus sluit de functie van penningmeesterschap heel goed bij me aan. Naast het penningmeesterschap ben ik ook vrijwilliger bij de thuisadministratie bij Humanitas. 

 

Vanuit mezelf ben ik iemand die graag andere mensen help en dan met name op het gebied van ervoor zorgen dat er wel degelijk dingen mogelijk zijn voor mensen. Voor mij is het ook een mooie manier om ervoor te zorgen dat de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl in Zeeland weer een gezicht krijgt.

 

Dit geeft me energie om dit samen met de medebestuursleden op te gaan zetten