Kerstborrel / Kerstquiz 2021

Kerstborrel / Kerstquiz 2021
23 december, 2021
Zuid-Holland

Een drankje, een hapje, een foute kerstoutfit en Sky Radio op de achtergrond.

De juiste mix voor een gezellige online Kerstborrel met quiz. 

Er was een hele kleine opkomst, zeker gezien het aantal ambassadeurs en vrijwilligers die een uitnodiging hebben gekregen, maar het was zeker niet minder gezellig!

Na de eerste 5 vragen was er een moment om de armen en benen even te bewegen op een heuse kerstversie van hoofd, schouders, kerstbal 1, kerstbal 2……met deze dagen is het toch veel meer zitten en lekker genieten van hapjes en drankjes. De vragen begonnen simpel maar werden gaande weg pittiger. Van de namen van alle rendieren tot filmfragmenten van de mooiste kerstfilms, ook konden wij direct zien wie er veel op zijn telefoon zit want er waren kerstliedjes en kerstfilms uitgebeeld in emoticons. Uiteindelijk heeft iedereen zich over 20 vragen de hersens laten kraken.

Aan het einde van de quiz werd er samen met een anoniem jury lid, die gewoon de quiz meespeelde, druk overlegd wie de winnaar werd..

en de winnaar van onze eerste Kerstquiz is geworden:  Bela Lima !!! Namens Hersenletsel.nl Zuid-Holland  van harte GEFELICITEERD, zij gaat een leuk pakketje ontvangen als prijs.

Bela was blij verrast en riep “ik win nooit wat”

Na de quiz werd er nog gezellig gekletst en geborreld, leuk om elkaar op deze manier “te zien” en te spreken, eens zonder vergadering of overleg.

Wellicht is een leuke traditie geboren!

 

Het bestuur en hele team van Hersenletsel.nl Zuid-Holland wenst u

Hele fijne en gezellige Kerstdagen en een goed, gezond en virusvrij 2022!