Kerstbrunch 2023 regio Noord

logo hersenletsel
20 december, 2023
Groningen & Drenthe

Het was weer een geslaagde kerstbrunch in regio Noord. Lekker eten met tijd om bij te praten met lotgenoten. Het is fijn om onderling zoveel herkenning en begrip te vinden. Marianne Rubingh, lid van onze regio, heeft een verslag geschreven van deze middag. Hartelijk dank daarvoor en ook de foto’s zijn gemaakt door Marianne.

Op 15 december hadden we een kerstbrunch bij Van der Valk in Assen. Dit was voor de 25e keer en het was ontzettend goed geregeld, gezellig en lekker. In de pauzes was er een zanggezelschap, genaamd ‘Vanalluswat’, wat van alles wat speelde. We werden verwelkomd met koffie en bonbons met daarna een glaasje champagne. De opening werd gedaan door onze nieuwe voorzitter Elly Meijering met o.a. een afscheidsrede voor onze vorige voorzitter Jennette Mooibroek. Bedankt voor alle jaren inzet als voorzitter van onze patiëntenvereniging hersenletsel.nl in regio Noord. Gelukkig blijft Jennette nog wel aan als vrijwilliger binnen onze regio.

Rond 12.30/13.00 werd het buffet geopend. Hiervoor kregen we al een lekkere soep en daarna mochten we per tafel langs het buffet lopen. Het was een heerlijk warm en koud buffet met voor elk wat wils. Nadat we klaar waren met eten, werd het buffet opgeruimd en werd er plaatsgemaakt voor het nagerecht. Heerlijke ijstaarten, verschillende lekkere gebakjes, soesjes en andere lekkernijen. Als afsluiter nog een kopje thee of koffie. Elly sloot deze geslaagde middag af met een gedicht en wensten onze fijne feestdagen toe. Rond 15.00/15.30 gingen we moe, maar voldaan weer naar huis. Ik en ik denk velen hebben genoten.

Namens het bestuur van Regio Noord wensen wij jullie fijne feestdagen en een gelukkig 2024!