Lid worden van Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl

Lid worden van Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl
15 juni, 2023
Landelijk

Waarom jij lid wilt worden van Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl

Lid worden van patiëntenvereniging Hersenletsel.nl. Voor de een wellicht een logische keuze, zeker na het bezoeken van onze activiteiten, voor de ander misschien nog geheel onbekend. Onze vereniging draait op mooie donaties en contributies van onze leden. Lidmaatschappen bij een sportschool, toneelvereniging, op een krant of tijdschrift worden dagelijks afgesloten. Dat komt door de behoeftes van de desbetreffende personen. De kans is groot dat jij ook behoefte hebt aan een lidmaatschap bij onze vereniging, al ben jij je hier misschien nu nog niet bewust van.

Meer dan een ‘gewoon’ lidmaatschap

Een lidmaatschap bij onze patiëntenvereniging is meer dan een lidmaatschap. Dankzij jouw steun kunnen wij activiteiten organiseren, de belangen van jou en andere mensen met NAH behartigen, goede en betrouwbare informatie over hersenletsel verschaffen én meedraaien in belangrijke projecten. Dit sluit aan bij onze drie pijlers waarop wij al onze activiteiten baseren: belangenbehartiging, voorlichting en lotgenotencontact. 

Deze drie kernwaarden zijn zo belangrijk voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en zeker ook voor toekomstige patiënten. Door lid te worden van Hersenletsel.nl draag jij bij aan onze missie en visie en kun je aanwezig zijn bij iedere activiteit die we landelijk of in de regio organiseren.

Bovendien ontvang je vier keer per jaar het Hersenletsel Magazine vol actuele informatie en tips over nieuwe publicaties, ontwikkelingen en resultaten van onderzoeken op de mat of in je digitale brievenbus.

Lid worden van onze patiëntenvereniging

Fantastisch dat jij lid wilt worden van Hersenletsel.nl! Voor al € 32,50 per jaar ben jij lid van onze prachtige patiëntenvereniging. Extra gezinsleden betalen slechts € 15,-. Ook is het mogelijk om (vaste) donateur te worden. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de contributie, vraag dit vooral na bij jouw verzekeraar.

Als nieuw lid ontvang je een uniek welkomstgeschenk én ontvang je maar liefst 50% korting in onze webshop. Bedankt dat jij vanaf je inschrijving bijdraagt aan het organiseren van activiteiten, zoals gezellige high teas, breincafés en afasiesozen, en het belangrijk vindt dat jouw belangen worden behartigt.

Welkom bij de mooiste vereniging van het land: klik hier om lid te worden.