NAH Ambassadeurs

logo hersenletsel
31 januari, 2021
Noord-Brabant

NAH Ambassadeurs
Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl leidt sinds 2019 NAH Ambassadeurs op. NAH Ambassadeurs zijn mensen die zelf niet-aangeboren hersenletsel hebben, of naasten van iemand met NAH. Ambassadeurs zijn door de vereniging geschoolde ervaringsdeskundigen. Ambassadeurs kunnen onder andere worden uitgenodigd voor het geven van voorlichting, het ondersteunen van (digitaal) lotgenotencontact, zowel in groepen als 1 op 1, het meedenken in en meewerken aan projecten en wetenschappelijke onderzoeken, deelnemen aan panels, het participeren in diverse forums en platforms of adviseren bij de ontwikkeling van een tool.

Wilt u een ambassadeur uitnodigen?
Altijd al eens van een ervaringsdeskundige willen horen waar ze tegenaan zijn gelopen en hoe ze met hun hersenletsel zijn omgegaan? Dan kunt u nu een ambassadeur uitnodigen! Vanuit hun ervaring vertellen zij over wat zij hebben meegemaakt. Wat obstakels maar juist ook mogelijkheden zijn geweest. Dit kan verhelderend werken en inzicht bieden. Voor zowel zorgverleners als mensen die het zelf is overkomen.

Een lezing wordt verzorgd door een duo van ervaren ambassadeurs. Wij vragen u, als aanvrager van de lezing, zelf te zorgen voor een zaal, zaalhuur, een wit scherm en een beamer. Een lezing duurt ongeveer 45 minuten en kost € 100. Daarnaast vragen wij u de reiskosten van de ambassadeurs te vergoeden.

Wilt u een presentatie op maat aanvragen, een ambassadeur voor iets anders inzetten of hebt u andere vragen? Neem dan contact met ons via de button “Meer informatie/vragen”. Wij kijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn. Ook een Ambassadeur uitnodigen? Klik op  
https://www.hersenletsel.nl/dossiers/ambassadeurs.