NIEUW: brochure Hersenletsel en re-integratie naar werk!

NIEUW: brochure Hersenletsel en re-integratie naar werk!
13 juni, 2022
Landelijk

Als je hersenletsel krijgt, komt er veel op je af. Je bent meestal eerst bezig met overleven, revalideren en een stukje verwerking. Weer gaan werken is misschien niet het eerste waar je over nadenkt, maar als je een baan hebt is het toch zinvol om daar mee bezig te zijn. Het is belangrijk om snel te weten wat je wel en niet moet doen. Weer gaan werken heet re-integratie of re-integreren.

Gevolgen van hersenletsel

De gevolgen van hersenletsel kunnen zichtbaar en onzichtbaar zijn. Sommige gevolgen merk je pas als je weer gaat meedoen aan het ‘normale leven’. Veel mensen met hersenletsel hebben moeite met het vinden van een nieuwe balans. De ene keer lukken dingen heel goed, maar dan ineens valt het tegen. En sommige dingen blijven voor altijd moeilijk.

De onzichtbare gevolgen zijn meestal het lastigst, vooral als andere mensen die gevolgen niet goed begrijpen. Ze kunnen niets aan je zien en dit kan je re-integratie lastig maken.

Brochure Hersenletsel en re-integratie naar werk

Speciaal voor jou hebben wij een brochure ontwikkeld die je op weg helpt naar weer gaan werken. Deze brochure staat vol tips en belangrijke informatie. Wacht niet te lang om deze brochure goed door te nemen. Vraag eventueel je partner, een familielid of een vriend om mee te lezen.

De brochure is te verkrijgen als gratis PDF of als gedrukt brochure voor € 2,50 exclusief verzendkosten. Leden krijgen 50% korting in de webshop van Hersenletsel.nl.