Nieuw: Start NAH-Ambassadeurstraining Tiel

Nieuw: Start NAH-Ambassadeurstraining Tiel
10 december, 2021
Noord-Brabant

KOM JIJ ONS TEAM VAN NAH-AMBASSADEURS VERSTERKEN?

Wil jij een gezicht en meer bekendheid geven aan Niet Aangeboren Hersenletsel? Samen het gesprek aangaan vanuit de ervaring en kennis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van de ‘inzet van ervaringsdeskundigheid’ bij activiteiten en processen in zorg en welzijn. Een goede ontwikkeling, maar niet iedereen met een bepaalde aandoening is een ervaringsdeskundige. Ook al heeft hij/zij ervaringskennis.

In de training ‘NAH-ambassadeurs’ leren de deelnemers vanuit hun eigen kracht op welke wijze zij de doelgroep kunnen ondersteunen. De ene ambassadeur zal meer affiniteit met lotgenotencontact hebben. De ander zal zich graag willen inzetten voor een bepaald thema, voorlichting willen geven of de voorkeur geven om één op één met een lotgenoot in gesprek te gaan.

Heb jij interesse en wil jij deze training volgen om NAH-ambassadeur te worden bij de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl? Of heb je nog vragen en wil je eerst meer informatie over de training en de rol en functie van de NAH-ambassadeur?

Stuur dan een e-mail naar regioondersteuner@hersenletsel.nl  o.v.v. van je naam en woonplaats en je telefoonnummer. Lies Bonsang regio-ondersteuner en trainer bij Hersenletsel.nl, neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je weten wat het profiel is van de NAH-ambassadeur? Klik dan in de bijgevoegde bijlage en lees naar wie wij op zoek zijn.


Bijlage: NBrOost Profiel NAH Ambassadeurs 2022_0.pdf