Start training voor NAH-ambassadeurs op 18 september in Goes

logo hersenletsel
24 augustus, 2020
Zeeland

Hersenletsel.nl start in Zeeland op vrijdag 18 september in Goes met de training voor NAH-Ambassadeur. Er is nog plaats, maar wees er snel bij, want VOL = VOL! Een NAH-ambassadeur is iemand, die op basis van zijn/haar ervaring met hersenletsel voorlichting geeft aan anderen door middel van dialoogbijeenkomsten. Niet iedereen wil zijn/haar verhaal vertellen, maar wel iets doen om meer aandacht en begrip te krijgen voor de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl en NAH in het bijzonder. Dat kan door middel van presentaties geven, voorlichting, scholing, (mede) organiseren van congressen, symposia, lotgenotenbijeenkomsten, bestuursfunctie of regio contactpersoon worden.

De onzichtbare gevolgen van NAH zijn vaak onbekend; een dialoog met een NAH-ambassadeur van hersenletsel.nl geeft u een bijzondere inkijk in de leefwereld van iemand met hersenletsel. Begrip voor onzichtbare gevolgen helpt om op een goede manier het contact aan te gaan, wat voor beiden partijen prettig en verhelderend kan zijn.

Wilt u een dialoogbijeenkomst voor uw organisatie of vereniging of heeft u interesse om deel te nemen aan de training voor NAH-ambassadeur te worden voor Hersenletsel.nl? Neem dan contact op met Lies Bonsang regio-ondersteuner voor Zeeland door een mailtje te sturen naar zeeland@hersenletsel.nl of bellen kan ook naar 06-15091924.