Vacature secretaris (m/v)

Vacature secretaris (m/v)
1 december, 2021
Gelderland

Ben jij de duizendpoot waar wij naar op zoek zijn??

De regio’s Overijssel en Gelderland gaan per 01-01-2022 samen verder als de nieuwe Regio Oost!!

Het nieuwe regiobestuur is nog niet compleet: we missen onder andere nog een secretaris. De regio-ondersteuner vervult op dit moment de functie van secretaris.

Vind jij het leuk om een ‘spin in het web’ te zijn, ben je secretarieel goed onderlegd en lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Wil jij samen met ons je inzetten en iets kunnen en willen betekenen voor de inwoners van Overijssel en Gelderland met Niet Aangeboren Hersenletsel? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou.

Onze groep enthousiaste mensen behartigen de belangen, organiseren lotgenotenbijeenkomsten en geven voorlichting over de gevolgen en impact van NAH in het dagelijks leven. Dit doen zij voor de bewoners van Overijssel en Gelderland, die getroffen zijn door Niet Aangeboren Hersenletsel.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel in de bijgevoegde profielschets voor secretaris. Ligt je kracht op een ander terrein? Neem ook dan gerust vrijblijvend contact met ons op door een mailtje te sturen naar Lies Bonsang regionondersteuner@hersenletsel.nl  of bellen kan ook naar

06-15091924. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. 


Bijlage: Profiel secretaris.03-10-2021_0.pdf