Vakantiemodus….

Vakantiemodus….
19 juli, 2023
Zuid-Holland

Juli is alweer halverwege, iedereen is, gaat of is misschien alweer thuis van een welverdiende vakantie.

Ook bij Hersenletsel.nl Zuid-Holland is het vakantie. Bestuursleden genieten van een (bijna) lege agenda, ambassadeur en vrijwilligers laden even op voordat alle activiteiten weer van start gaan. Heerlijk deze vakantiemodus, alles lekker relaxt.

Toch staan we niet helemaal stil…

Er is een regionale folder afgerond en gedrukt bij de drukker. Deze gaan onze vrijwilligers verspreiden, in deze folder komt een actueel inlegvel met alle activiteiten in de sub-regio’s. Zo bent u nog beter op de hoogte!

Op de website ziet u al enige tijd Forum staan…dit heeft niets met het huidige kabinet te maken…al staan wij net als zij op het punt om helemaal nieuw te gaan starten. Wij kunnen hier nog moderators voor gebruiken. Als je wilt weten wat een moderator precies doet, stuur dan een mailtje naar: info@hersenletsel.nl 

In september staat het Jongerenweekend (23&24 sept.) en het Zelfmanagementweekend (30-09/01-10) gepland. Dit jaar in Nijkerk. U kunt zich hiervoor nog steeds aanmelden: info@hersenletsel.nl

Sommige NAH cafés, NAH bijeenkomsten hebben hun deuren gesloten tijdens de zomermaanden, andere draaien gewoon door. Op de website kunt u dit terug vinden. Zo kunt u op zaterdag 18 augustus gezellig Pannenkoeken eten in het Kralingsebos. Bij mooi weer heerlijk op het terras en na afloop kunt u nog een prachtige wandeling maken!

U ziet het ook al is het vakantie en gaat en staat alles in een rustige modus en er gebeurt ook nog genoeg.

 

Team Hersenletsel Zuid-Holland wenst u een prachtige, mooie, zonnige zomer toe!