Versterk je ons Ambassadeurs team Noord-Holland?

Versterk je ons Ambassadeurs team Noord-Holland?
30 januari, 2023
Noord-Holland

Wil jij een gezicht en meer bekendheid geven aan Niet Aangeboren Hersenletsel? Samen het gesprek aangaan vanuit de ervaring en kennis? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons team ambassadeurs Noord-Holland zou versterking van het team  zeker op prijs stellen.

Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van de ‘inzet van ervaringsdeskundigheid’ bij activiteiten en processen in zorg en welzijn. Een goede ontwikkeling, maar niet iedereen met een bepaalde aandoening is een ervaringsdeskundige. Ook al heeft hij/zij ervaringskennis.

In onze landelijke  training ‘NAH-ambassadeurs’ leren de deelnemers vanuit hun eigen kracht op welke wijze zij de doelgroep kunnen ondersteunen. De ene ambassadeur zal meer affiniteit met lotgenotencontact hebben. De ander zal zich graag willen inzetten voor een bepaald thema, voorlichting willen geven of de voorkeur geven om één op één met een lotgenoot in gesprek te gaan.

In dit nieuwe jaar 2023 starten `onze buren` regio Zuid-Holland weer met een training. Kandidaat -ambassadeurs uit Noord-Holland zijn daarbij ook welkom!

> Ben je woonachtig in Noord-Holland?

> Ben je bereid te reizen voor die training naar Zuid-Holland?

Meld je dan aan en  stuur je motivatie via mail naar     noordholland@hersenletsel.nl

Zodra er meer bekend is over startdatum en locatie lees je dat natuurlijk óók op onze regionale website Noord-Holland

Mocht je belangstelling hebben,  maar wil je nog meer informatie vernemen; meld dit ons dan via mail.