Wandelaars opgelet! De 5e Onbeperkte Elfstedentocht komt eraan.

Wandelaars opgelet! De 5e Onbeperkte Elfstedentocht komt eraan.
18 maart, 2024
Zuid-Holland
Een van onze enthousiaste vrijwilligers uit de regio Noord (Groningen, Friesland en Drenthe), Romy Schat, doet inmiddels voor de vierde keer mee met de onbeperkte Elfstedentocht. Een prachtig evenement in Friesland, waar iedereen aan mee mag doen. Speciaal voor ons heeft ze een stukje geschreven over dit prachtig initiatief. 
ONBEPERKTE ELFSTEDENTOCHT 2024
In september van dit jaar gaat de 5e editie van de Onbeperkte Elfstedentocht van start. Wat een mooi en bijzonder evenement is dit. Dit evenement is voor iedereen met een beperking en/of chronische aandoening. Je kunt de Elfstedentocht lopen en/ of met je hulpmiddel.
Het valt mij op, dat er weinig wandelaars aan dit evenement mee doen. Ik heb nl vorig jaar een dag de route alleen gelopen. Gelukkig werd ik door alle andere deelnemers aangemoedigd om verder te gaan en is het mij gelukt om de finish van die dag te bereiken. Ik hoop dat ik door mijn verhaal, veel mensen kan stimuleren, om aan dit evenement deel te nemen.
Mijn naam is Rommy Schat en ik heb in 2012 een ernstig auto ongeluk mee gemaakt en ga nu door het leven met NAH ( niet aangeboren hersenletsel). Dit jaar wil ik voor de 4e keer mee doen aan dit evenement.
De Onbeperkte Elfstedentocht wil ik graag even onder de aandacht brengen. De Tocht is verdeeld over 5 dagen. Een ieder kan zelf kiezen hoeveel km er wordt gelopen, met of zonder een hulpmiddel. Ik loop als het mij lukt alle dagen. De laatste km’s van de route, tot aan de finish. Stichting Leef organiseert dit evenement en de missie is: Doe Wat Jij Kan. Je kunt bij hen dan ook aangeven, wat je wel of niet kan.
Geef je op ONBEPERKTE ELFSTEDENTOCHT 11 september t/m 15 september 2024 (finish 15 september in Leeuwarden).
Voor info Stichting Leef, 06-47485436, info@stichtingleef.nl
Hopelijk zie ik je in september.

Groeten van Rommy Schat