Dordrecht – Prikkelarm Concert: Djoeke

| Zuid-Holland
Dordrecht – Prikkelarm Concert: Djoeke

Hersenletsel.nl heeft vorig jaar april meegewerkt aan een éérste try-out van een Prikkelarm Proefconcert georganiseerd door  Poppodium Bibelot in Dordrecht. Een aantal lotgenoten hebben hier vooraf input voor geleverd, een aantal zijn bij het proefconcert aanwezig geweest en hebben feedback hierover gegeven. Nu staat het tweede Prikkelarme Concert gepland op zondagmiddag 7 april 2024.

 

Ervaar het prikkelarme concert van Djoeke, waar we met speciale aanpassingen rekening houden met bezoekers die gevoelig zijn voor prikkels. Het volume is laag, de belichting rustig, het aantal tickets is beperkt en de bar in de zaal blijft gesloten om onnodige prikkels te vermijden. De bar van café Brandstof is open voor- en na het concert. Tijdens het concert stellen we café Brandstof open als rustruimte voor ontspanning op elk moment.

Vlak voor het concert ontvang je een voorbereidingsmail waarin alles nogmaals op een rijtje staat.

 

Djoeke

Achter een eigenzinnig voorkomen schuilt een kwetsbare zangeres met een gelaagde stem. Zangeres Djoeke bezingt het vrouwelijk perspectief in haar noir getinte, Engelstalige chansons. Klinkt als Piaf meets Portishead, maar toch ook weer niet. Zelf noemt ze het barokpop. De Friezin groeide op in de antiekzaak van haar ouders, waar de opera stem van haar vader door de etalages galmde. Hij leerde haar de kneepjes van het vak en stond aan de basis van haar meeslepende zangstijl. Djoeke heeft nog geen muziek uit maar wist zichzelf eerder al in de kijkers te spelen tijdens de Popronde. Momenteel werkt ze hard aan haar debuutplaat die in 2024 verwacht wordt.

 

Prikkelarme concerten in het kort:

* Laag volume

* Geen lichtshow maar rustig licht

* Beperkt aantal tickets

* Mogelijkheid om te zitten

* De bar in de zaal is dicht

* De bar in café Brandstof is open voor- en na het concert

* Tijdens het concert dient café Brandstof als prikkelvrije ruimte

* Voorbereidingsmail vlak voor concert

 

Locatie: Power Stage Bibelot, Noordendijk 148. 3311RR Dordrecht.

Meer informatie klik hier.

Graag aanmelden!

Aanmelden