Jennette Mooibroek wint de Lies van Urk Stimuleringsprijs 2024

Jennette Mooibroek wint de Lies van Urk Stimuleringsprijs 2024
18 maart, 2024
Landelijk

Een paar weken geleden deelden we het mooie nieuws dat Jennette Mooibroek, een van onze actieve vrijwilligers, was genomineerd voor de Lies van Urk Stimuleringsprijs Emancipatie 2024. Aan jullie toen het verzoek om op haar te stemmen. Jennette zet zich namelijk al jaar en dag met veel plezier in voor Regio Noord. Zij is een welbekend gezicht voor de leden van deze regio. Al lange tijd begeleidt ze diverse lotgenotengroepen in Emmen en organiseert ze de zelfmanagementweekenden.

Prijs gewonnen

We kunnen nu aan jullie bekendmaken dat Jennette de Lies van Urk prijs 2024 heeft gewonnen! Deze welverdiende prijs, die bestaat uit een wisseltrofee en een geldbedrag van duizend euro, mocht ze op Internationale Vrouwendag in ontvangst nemen. Totaal overdonderd nam ze de prijs in ontvangst. Het organiseren van lotgenotencontact en de zelfmanagementweekenden en het bieden van een luisterend oor, praktische tips en de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, werd bekroond met deze mooie prijs.

Jennette zal het geldbedrag gebruiken om lotgenoten met niet-aangeboren hersenletsel in de gemeente Emmen bij te staan in het lotgenotencontact. Zo kan zij zich nog meer inzetten voor de leden van onze patiëntenvereniging in Regio Noord.

Wij zijn ontzettend trots op Jennette en kijken uit naar de toekomstige activiteiten die ze zal organiseren!