Leer lotgenoten kennen tijdens het jaarlijkse zelfmanagementweekend

Leer lotgenoten kennen tijdens het jaarlijkse zelfmanagementweekend
27 januari, 2024
Landelijk

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart gaan we weer met een groep personen op zelfmanagement. We zijn, net als vorig jaar, opnieuw welkom in Fletcher Familiehotel De Hunzebergen in Exloo, Drenthe. Het weekend staat in het teken van zelfmanagement, praten en verwerken en heeft het thema ‘SAMEN – LEVEN’ gekregen.

Samen met lotgenoten, maar ook tijd voor jezelf

Inloop van dit weekend is al vanaf 15.00 uur mogelijk op vrijdag, maar deze dag dineren we nog niet samen. We maken vanaf 19.00 uur kennis met elkaar, waardoor je op eigen gelegenheid nog zelf (thuis) wat kunt eten. Gedurende het weekend ontbijten, lunchen en dineren we samen en volg je een training. Je voert met de andere aanwezigen fijne en bijzondere gesprekken. Even behoefte aan tijd voor jezelf? Dan kun je je terugtrekken in je kamer, zelf lekker wandelen, baantjes trekken in het zwembad of even heerlijk uitrusten in de sauna.

Kosten van het zelfmanagementweekend

Het weekend kost € 250,-. Daar krijg je het volgende voor:

  • 2 overnachtingen
  • 2 keer ontbijt
  • 2 keer lunch
  • 1 keer diner
  • Training
  • Koffie, thee, water en wat lekkers tijdens de training

Meer informatie over het weekend en manieren om je aan te melden vind je hier in de agenda. Geef je snel op, want er is plek voor maximaal 18 personen.

Let op: Tot 1 maart 2024 kan er nog kosteloos geannuleerd worden. Vanaf 01-03-2024 kun je niet meer kosteloos annuleren. Als dit voor een risico is kun je een annuleringsverzekering overwegen als je deze niet al hebt.