Home

Slechts 10% van de Nederlanders die hersenletsel oploopt komt in aanmerking voor specialistische revalidatie!

Er moet een Deltaplan voor hersenletselzorg komen: steun.hersenletsel.nl


12 Oktober : Café Brein Helmond

Café Brein is een treftpunt voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun partners. Ook andere belangstellende als familieleden, vrienden en hulpverleners zijn welkom. Eén keer per twee maanden vindt er een bijeenkomst plaats, waar in een gezellige en ontspannen sfeer een onderwerp centraal staat.

NAH treft iedereen, zowel jong als oud. Iedereen is welkom. Café Brein sluit zoveel mogelijk aan bij de vraag en behoefte van de bezoeker, heeft aandacht voor de verschillende levensfases en eventuele vragen die hieruit voort kunnen komen. Denk hierbij aan thema's als mogelijkheden na revalidatie, arbeidsmogelijkheden, gezinsondersteuning etc.

Café Brein heeft enerzijds een informatief karakter. Daarnaast biedt het je vrijblijvend de mogelijkheid in contact te komen met lotgenoten. Ben je geïnteresseerd, breng dan eens een bezoek aan Café Brein. Er zijn geen kosten aan verbonden en opgeven is niet nodig.

Wilt u op de hoogte gebracht worden van Café Brein en een mailtje krijgen een week voordat het Café Brein plaatsvindt?

Stuur dan een mailtje naar: cafebrein@lunchroomdekeyser.nl


Bezoekadres Café Brein Helmond Lunchroom de Keyser. Vanaf 19.00 uur bent u welkom.
Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Daarna is er de mogelijkheid om vragen te stellen en informeel contact tot 22.00 uur.

Locatie : Torenstraat 17, 5701 SH Helmond


Terug

Home